Projeler

—  Gülbeyi Dursun (yürütücü), UV ve görünür bölgedeki organik maddelerin analizleri için altyapı oluşturulması, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (FÜBAP), Proje No: MF.15.14, 2015-Devam Ediyor.

—  Gülbeyi Dursun (yürütücü), Organik bileşen barındıran sulu çözeltilerde toplam organik karbon giderimindeki sonuçlarının araştırılması, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (FÜBAP), Proje No: MF.16.29, 2016-Devam Ediyor.

—  Fethi Kamışlı (Yürütücü), Ercan Aydoğmuş, Atık Bitkisel Yağ Bazlı Poliollerden Poliüretan Üretimi ve Karakterizasyonu, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (FÜBAP), Proje No: MF.16.53, 2016-Devam Ediyor.

—  Fethi Kamışlı (yürütücü), Müge Gür, Bitkisel Yağlardan Poliolün Elde Edilmesi ve Reolojisinin Modellenmesi, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (FÜBAP), Proje No: MF.16.15, 2016-Devam Ediyor.

—  Ahmet Özer (yürütücü), Şeyda Taşar, Çay Posasından, Biyobozunur ve Antimikrobiyal Polimerik Jel-Film Üretimi, Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri,  Proje No: MF.16.11, 2016-Devam ediyor

—   Filiz Kar (Yürütücü), Atık Pet Ve Mermer Tozunun Kompozit Malzeme Üretiminde Değerlendirilmesi (2016 da Bitti), FÜBAP, MF13.31

—  Filiz Kar (Yürütücü), Farklı Kurutma Teknikleri ile Domatesin Kurutulması,  MF16.33    (devam ediyor)

—  Filiz Kar,  Fırat Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünde Öncelikli Alanlarda Araştırmaların Yürütülebilmesi için Alt Yapı Oluşturulması, FÜBAP, MF 16.01 (Devam Ediyor)

—  Ramazan Orhan (Yürütücü), Kayısı ve Şeftali Çekirdeği ile Badem Kabuğu Karışımından Hazırlanmış Olan Aktif Karbon İle Sulu Ortamlardan Anyonik, Katyonik ve Moleküler Yapılı Kirleticilerin Giderilmesi, FÜBAP-MF.16.21, Devam ediyor

—  Ramazan Orhan (Yürütücü), Kayısı ve Badem Kabuğu Karışımından Aktif Karbon Üretimi ve Sulu Ortamlardan Boyar Madde Giderimi, FÜBAP-MF.16.72, Devam ediyor.